Apicultor Iasi

APIVET

Apicultor Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Apicultor Iasi: APIVET.

APIVET - Miere si Produse Apicole Iasi

miere de salcam iasi, miere de tei iasi, polen iasiSuntem o companie tanara dar cu experienta apicola de peste 20 de ani ale proprietarilor. Din necesitatea de a aproviziona stupina proprie cu cateva sute de stupi ne-am confruntat cu problema achizitionarii materialelor si consumabilelor apicole in volumele potrivite in perioadele potrivite.

Detinind o lista intreaga de autorizatii si coduri caen ca de exemplu:

 1. Suntem autorizati ca si cabinet veterinar (numar de inregistrare 5815, 7987 in registru cabinetelor veterinare) deci punem livra astfel de produse si servicii conform legii.
 2. Suntem autorizati ca Farmacie Veterinara , astfel putem ajuta apicultorii sa acceseze Programul National Apicol si sa deconteze achizitiile facute in cadrul acelui program inclusiv costul tratamentelor si stupilor
 3. Avem contracte semnate si protocoale de colaborare cu mai multe laboratoare din tara, inclusiv si cu DSVSA.
 4. Suntem autorizati ca magazin on line.
 5. Suntem autorizati ca producatori pe cod CAEN 0149 cresterea altor animale, pt productia si vanzarea de material biologic (Familii de albine, roiuri, matci imperecheate etc.)
 6. Suntem autorizati pe activitatea de consultanta si management.

miere iasi

Cu mixul acestor autorizatii si experienta in apicultura de peste 30 de ani, inclusiv si in strainatate, inclusiv si la ferme de peste 1400 familii, suntem pregatiti sa ajutam persoanele ce au accesat sau urmeaza sa acceseze fondurile europene pentru o absorbtie cu succes a acestora.

Ne adresam persoanelor juridice, persoanelor fizice ce au nevoi nominalizabile si la volume competitive (comanda minima 200 RON), Magazinelor apicole din Romania, persoanelor ce au accesat sau vor accesa fonduri europene si se confrunta cu lipsa ofertelor competitive pe piata.

Ne adresam in general celor care stiu ce vor, stiu in ce volume si cand, sunt gata sa dea avans (pe baza facturilor proforme si a contractelor semnate) daca li se cere pe anumite categorii de marfa si anumite perioade..

Suntem singura firma din domeniu din Romania cu 39 000 RON capital social. Toate celelalte firme chiar si cu rulaje mai mari inregistrate au 200 RON capital social, asta spune tot despre seriozitate pentru ca responsabilitatile unei firme fata de creantele sale sunt limitate de valoarea capitalului social. 

Bineinteles suntem gata sa livram consumatorilor produse 100% naturale ca miere de albine de diverse tipuri (salcam, tei, floarea soarelui, poliflora) care va ajuta pe toata lumea sa se simpta sanatosi si plini de energie ca in tinerete. De asemenea avem si propolis, pastura (din rame), laptisor de matca, elixirul stupului (amestecul de miere cu propolis, pastura, polen, laptisor de matca etc) si alte produse ale stupului.

Onoram si comenzile cu livrare prin curierat. Pentru ridicare personala (exemplu a matcilor sau botcilor) nu primim decat in zilele de luni, miercuri, vineri si sambata intre ora 10 si 18:00. Stocurile sunt variabile, preturile sunt fixe doar la stocurile ce le avem urmatoarele produse pot fi mai scumpe. Nu garantam stocuri, mai ales la material biologic decat in cazul platilor facute deja. Nu se accepta rezervari telefonice pt material biologic, doar cererile electronice confirmate de noi pe e-mail sunt ferme, doar daca s-a si incasat ceva in contul bancar sau la plata cu cardul (minim 10% din valoarea comenzii).

Servicii

 • consultanta de specialitate
 • livrare a produselor apicole oriunde in UE
 • vanzare medicamente de uz apicol (pentru albine) inclusiv si pt programe europene sau PNA
 • Servicii veterinare
 • Produse de uz Veterinar
 • Fitofarmacie

Parteneri

 • Apicris
 • ICDA
 • Apicola iasi
 • Apicola Bacau
 • Farmavet
 • Activmed
 • Maravet
 • precum si multi altii

Oferte speciale

Livrare oriunde in Romania a marfurilor grele pt partenerii deja existenti sau celor care urmeaza procedura afisata aici:

http://www.apivetsrl.ro/catalog/servicii-veterinare-complete-pt-producatori-suine-oriunde-in-ue-sau-649352

Pentru produse apicole e bine sa consultati: www.albinesimatci.ro

for english speakers the best is to choice for orders www.carpathianqueen.eu

Pt consumatorii din judetul vaslui accesati http://www.veterinardanestirebriceavaslui.ro/