Apicultor Blaj

Apidava SRL

Apicultor Blaj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Apicultor Blaj: Apidava SRL.

Totul a început în anul 1992, ca o mică afacere de familie, cu doar 2 angajaţi şi cu cei 50 de stupi ai profesorului de fizică Victor Mateş. Acesta a moştenit plăcerea pentru apicultură de la bunicul său şi a transformat-o într-un hobby, între anii 1980 -1992.

La început toată producţia de miere era extrasă, ambalată şi etichetată manual de membrii familiei, fiind livrată direct cu maşina proprie, de către Dl. Mateş la primele magazine private din Bucureşti şi din alte câteva oraşe mari din ţară.

Ne-am dezvoltat odată cu apariţia marilor lanţuri de magazine şi am crescut împreună cu ei, învăţând să ne aliniem cerinţelor de producţie şi calitate impuse de normele Uniunii Europene.

Încă din anul 2001 firma a început să facă exporturi, în prezent 60% din cifra de afaceri este dată de valoarea exporturilor.

Începând cu luna Ianuarie 2005, firma s-a transformat într-o societate mixtă româno-olandeză, cu participarea unor parteneri olandezi: Honey International B.V. şi Trichilia.

În septembrie 2007 firma s.c. APIS PROD s.r.l. şi-a schimbat denumirea în s.c. Apidava s.r.l. din dorinţa de a evidenţia tradiţia românească în domeniul mierii, tradiţie descoperită de profesorul de fizică Victor Mateş, în pasiunea lui pentru albine şi stupărit, în urma cu 25 de ani.

Galerie foto