Apicultor Botosani

Apicultor REUS TIBERIU - MelleVitae

Apicultor Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Apicultor Botosani: Apicultor REUS TIBERIU - MelleVitae.

In calitate de apicultor bucovinean autohton, membru fondator al Cooperativei Agricole “Melyssa” Suceava, cu o traditie in meserie mostenita din mosi-stramosi de cateva generatii la rand si pastrata mai departe cu sfintenie, garantez ca produsele noastre sunt 100% naturale si nealterate in nici un fel. Ca o dovada in plus, avem inclusiv certificare de produse 100% ecologice din partea firmei Eco Inspect Cluj. Sunt extrem de strict in respectarea regulilor si secretelor mostenite in ce priveste colectarea mierii, polenului si a altor produse derivate (apilarnil, laptisor de matca etc) – de exemplu, zaharisirea mierii este un proces 100% natural si normal, insa, pe de alta parte, mierea incalzita la peste 38° C isi pierde mare parte din proprietatile organice benefice si poate deveni toxica! Este foarte important pentru mine sa ma asigur ca pe tot parcursul procesului de la stupul de albine si pana pe raftul magazinului, produsele sa fie cat mai aproape de starea lor originala, naturala.

Tin foarte mult la respectul fata de client si de aceea ma ocup personal de procesul de colectare si imbuteliere al produselor rezultate din cei peste 300 stupi in posesie, fara sa neglijez anual mersul in pastorala cu albinele impreuna cu alti apicultori, membri ai asociatiei “Melyssa”. Deplasarea se face in diverse locatii din tara, selectate atent la cel putin 50km de orasele mari si mijlocii, intr-un cadru natural nealterat de “civilizatie” si care sa le priasca albinutelor in colectarea de hrana, polen si miere.

Galerie foto