Apicultor Campulung Muscel

Honey Dream

Apicultor Campulung Muscel reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Apicultor Campulung Muscel: Honey Dream.

Orice bun parteneriat incepe prin prezentarea celor doua parti.

Suntem o familie care a hotarat sa transforme hobby-ul intr-un mod de viata. Parinti alaturi de fiu, fiica, nora, ginere si nepoti va spun ca pentru ei mierea bio, mierea 100% naturalanu a fost niciodata o noutate. Asa facem noi mierea de cand am inceput cu cativa stupi, asa vom continua sa o facem si acum cand depasim deja 100.

Noi punem mare pret pe calitate inaintea cantitatii. In decursul anilor in care am produs miere oferind-o familiei si vanzand in cantitati mici apropiatilor, am invatat ca ceea ce ei, clientii nostri apreciaza si de care poti fi absolut sigur este, desigur, calitatea mierii noastre: o miere naturala care provine de la albine bine ingrijite, care culeg nectarul unor plante netratate chimic; o miere care nu are termen de valabilitate tocmai datorita faptului ca nu adaugam nicio substanta in plus; o miere pe care este posibil sa o primiti cristalizata, sau care vi se va cristaliza in camara dovedindu-si astfel iar naturaletea si desigur faptul ca nu utilizam procedee mecanice agresive pentru readucerea ei in forma fluida.

Firma noastra s-a infiintat oficial la inceputul anului 2011, cand am hotarat inmultirea numarului de familii de albine de la 60 la aproximativ 120 in decursul primului an. Tot atunci am construit si primul pavilion pe care il folosim la transportarea stupinei in pastoral.

Oferim toate sortimentele importante de miere, de la salcam la floarea soarelui, faguri saucapaceala. La cerere putem acoperi si solicitari pentru propolis.

Galerie foto