Apicultor Comanesti

Apisalecom

Apicultor Comanesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Apicultor Comanesti: Apisalecom.

Despre Noi

Apisalecom
Producator miere poliflora, miere salcam, miere munte, miere tei
Propolis brut, tinctura de propolis, polen granule, apisugar
0722.252.471 / 0234.374.385

Infiintata in anul 1996, Apisalecom S.R.L este situata in Comanesti, judetul Bacau. Firma noastra produce si comercializeaza o gama larga de: miere, polen granule, propolis brut, tinctura de propolis. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in training-uri organizate de companie.

miere produse apicole comanesti

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

producator miere comanestiProdusele apicole - mierea, laptisorul de matca, polenul, propolisul, veninul de albine si ceara — contribuie la intarirea organismului, astfel incat persoanele care le consuma reusesc sa evite aproape in totalitate orice afectiune.

Produsele noastre sunt o reflectare a muncii si a eforturilor noastre, astfel, putem declara ca produsele noatre sunt exceptionale, prin calitatile si gustul profund inmiresmat datorat arealului melifer specific.

Mierea de albine este unul dintre cele mai sanatoase si complexe alimente, avand un numar impresionant de beneficii asupra sanatatii organismului uman, iar substantele pe care le contine sunt extrem de usor de asimilat. Mierea este cel mai rapid si puternic energizant natural cunoscut, contine vitamine, aminoacizi, acizi organici, minerale, enzime provenite de la albine, bioflavonoizi si antioxidanti, ce-i dau o valoare terapeutica uriasa.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Produse si Servicii

miere produse apicole comanesti

  • miere poliflora
  • miere salcam
  • miere munte
  • miere tei
  • propolis brut
  • tinctura de propolis
  • polen granule
  • apisugar