Apicultor Miercurea Ciuc

Magazin Apicol Miercurea Ciuc

Apicultor Miercurea Ciuc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Apicultor Miercurea Ciuc: Magazin Apicol Miercurea Ciuc.

APICOLA SRL a fost infiintata in anul 1997. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principalComert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare.

Apicultorii din România pot găsi la noi orice unelte şi accesorii de apicultură de la uneltele simple până la echipamente complete. Gama noastră de produse se află în permanentă lărgire. Distribuim miere în ambalaje de diferite mărimi şi forme (ex: formă de ursuleţ, octagonal, etc.). Pe lângă aceste produse mai distribuim şi înlocuitor de polen sub formă de pulbere, marca FeedBee®, care este un produs testat şi apreciat pentru calitatea lui de înlocuitor de nutriţie pentru albine. 
Firma noastră se străduieşte să satisfacă cerinţele apicultorilor, prin urmare gama noastră de produse se află în permanentă lărgire, iar produsele inexistente în stoc pot fi comandate.

Galerie foto