Apicultor Piatra Neamt

MelleVitae Apicultor REUS TIBERIU

Apicultor Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Apicultor Piatra Neamt: MelleVitae Apicultor REUS TIBERIU.

Tin foarte mult la respectul fata de client si de aceea ma ocup personal de procesul de colectare si imbuteliere al produselor rezultate din cei peste 300 stupi in posesie, fara sa neglijez anual mersul in pastorala cu albinele impreuna cu alti apicultori, membri ai asociatiei “Melyssa”. Deplasarea se face in diverse locatii din tara, selectate atent la cel putin 50km de orasele mari si mijlocii, intr-un cadru natural nealterat de “civilizatie” si care sa le priasca albinutelor in colectarea de hrana, polen si miere.

Vom actualiza constant sectiunea de Retete si Recomandari din site-ul oficial cu sfaturi utile, recomandari (retete) de produse pentru diverse boli si afectiuni – “leacuri babesti”, intr-un cuvant. Si pentru ca ducem o viata aglomerata si nu am avea timp sa culegem personal plantele recomandate in tratamentele respective, avem pentru dumneavoastra o gama extrem de variata, toate la preturi de producator (!) de produse naturiste – siropuri, ceaiuri, tincturi, creme, etc. Nu in ultimul rand avem cele mai bune preturi la produsele apicole

Galerie foto