Apicultor Pitesti

Chilom Ovidiu

Apicultor Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Apicultor Pitesti: Chilom Ovidiu.

Firma noastra se ocupa de producerea de faguri artificiali prin turnare. Fagurii sunt de o calitate excelenta, nu curg, nu se lasa, nu avem probleme. Dispun de un stoc suficient de ceara pentru a onora orice comanda la un pret competitiv avantajos. Pentru mai multe detalii despre produsele si ofertele noastre, va rog sa imi scrieti la adresa de email sau sa ma contactati telefonic.

Apicultura reprezinta activitatea ce aduce numeroase beneficii practicantilor. Iubitorii de stuparit, sunt oameni de toate varstele , iar profesiile lor au un punct comun:
dragostea de albine, natura, aer liber. Apicultura prezinta o latura materiala (se obtine miere, polen, pastura, ceara, propolis) cat si una spirituala. Nimic nu se compara cu zumzetul unui roi de albine sau cu o plimbare prin stupina ta. Stupi ce pulseaza de viata,albine care se intorc cu desagii plini de polen si miere, matci ce perpetueaza viata, trantori in cautarea permanenta a dragostei. Ce poate fi mai inaltator? Ce alta indeletnicire mai poate crea atata multumire de sine? Raspunsul e simplu: stupi, stupari, albine, natura, reprezinta parti ale aceluiasi intreg si acela se numeste apicultura.

Mierea este un produs apicol obsinut prin transformarea si prelucrarea nectarului de catre albine si depozitat in celulele fagurilor pentru a constitui hrana populatiei din stup. Obtinerea mierii este scopul principal al apiculturii din prezent si din trecut.

Dati o sansa produselor noastre si nu veti regreta gustul natural de miere. Este un produs 100% natural. Cresterea albinelor se face dupa obiceiuri stravechi.

 

 

Galerie foto