Apicultor Poiana Lui Stanga

Apicultor Miere Polen Poiana lui Stanga

Apicultor Poiana Lui Stanga reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Apicultor Poiana Lui Stanga: Apicultor Miere Polen Poiana lui Stanga.

Lavanda este un sedativ unanim recunoscut, care face minuni în cazurile de nervozitate excesivă, anxietate, palpitaţii cardiace, insomnie, nevralgii. În ceea ce priveşte revitalizarea organismului uman, ceaiul de lavandă stimulează sistemul nervos, reface echilibrul presiunii sangvine scăzute şi readuce zâmbetul pe buze persoanelor deprimate.

Fagurele constituie un excelent tratament pentru tulburările aparatului respirator. Capacelele de ceara contin propolis si substante volatile, cu efect benefic asupra gatului si plamanilor.  În tratarea sinuzitelor si rinitelor (guturaiul) se recomandă mestecarea. După mestecare, ceara se aruncă.

Propolisul, cunoscut drept cel mai puternic medicament antiinfectios al naturii preparat in stup, este un "cocteil" de substante, adunat din muguri si de pe scoarta a peste 20 de specii de arbori avand consistenta unei rasini. Actiunea terapeutica a propolisului este antibacteriana, antibiotica, cicatrizanta, imunologica si antispastica.

Lemon Verbena este utilizata pentru tulburări digestive, agitație, tulburări ale somnului, astm, răceli, febră, hemoroizi, varice, afectiuni ale pielii și frisoane. În produsele alimentare lemon verbena este folosită ca ingredient în ceaiuri de plante si în băuturi alcoolice.