Apicultor Sanpetru

Apicultor Sanpetru

Apicultor Sanpetru reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Apicultor Sanpetru: Apicultor Sanpetru.

Acest site de promovare a produselor apicole a luat nastere la solicitarea si din dorinta de a ajuta consumatorii fideli, care nu au timp sa se aprovizioneze sau care nu locuiesc in Brasov.

Am deschis acest magazin online pentru a promova produsele naturale, autentice, sanatoase si efectele benefice ale produselor stupului. Activitatea care sta la baza afacerii noastre, cu o vechime de peste 28 ani, este cea deproductie si vanzare de miere naturala, faguri cu miere, polen, capaceala, pastura, apilarnil, laptisor de matca, propolis si tinctura de propolis.

Albinutele noastre va pun la dispozitie miere de salcam, de tei, de floarea-soarelui, poliflora, de rapita, de valeriana, de faneata, de zmeur, propolis brut sau sub forma de tinctura, faguri cu miere, capaceala, pastura.

Suntem o familie de apicultori din comuna Sanpetru, jud. Brasov care se ocupa cu apicultura de peste 28 de ani. Avind la baza o experienta bogata, oferim produse apicole de cea mai inalta calitate, apreciate atat in tara cat si in strainatate.

In prezent detinem peste 130 familii de albine, cu care mergem in pastoral (rapita, salcam, tei, floarea soarelui, valeriana, zmeur, mana, faneata) pentru a asigura stupilor un cules continuu in flora naturala si a nu fi nevoiti sa intervenim in stimularea stupilor cu sirop de zahar, fapt ce ar duce la alterarea calitatii mierii si a produsului final care ajunge la consumator.

Credem ca un stil de viata armonios si echilibrat ne ajuta sa ne pastram sanatosi la trup, minte si suflet!

Pentru a beneficia de efectele si principiile active ale produselor apicole am conceput combinatii cu miere, in care pe langa miere se regasesc fructe sau seminte, toate actionand impreuna pentru prevenirea sau tratarea in mod natural a diverselor afectiuni. Suntem foarte atenti la calitatea produselor si serviciilor noastre!

Vrem sa venim in intampinarea celor care doresc sa consume produse apicole naturale, achizitionate direct de la apicultor, oferind produse de cea mai inalta calitate, pe care le consumam si noi. 

Iar daca sunteti din Brasov, ne puteti vizita la adresa din Str. Dobrogei nr 6, Sanpetru, Brasov. 

Persoanele din Brasov care vor sa comande online de pe aces site, vor primi direct acasa produsele, fara alte taxe de transport, cu conditia ca valoarea totala a comenzii sa fie de cel putin 100 RON.

Daca nu va aflati in Brasov, va rugam sa comandati produsele dorite online si le veti primi prin intermediul unui serviciu de curierat rapid sau Posta Romana.