Apicultor Satu Mare

Miere Polen Produse Apicole Satu Mare

Apicultor Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Apicultor Satu Mare: Miere Polen Produse Apicole Satu Mare.

Mierea de salcam, a fost prima miere stoarsa de catre familia noastra si am sa tin minte acest lucru toata viata, din cauza intepaturilor primite de la albine si umflaturile rezultate la incheieturile  gleznelor. Am avut  ocazia  sa analizez mai atent veninul de albine  si rezultatele lui binefacatoare.

Pe langa beneficile produselor de la albinute, am observat un mare avantaj, relaxarea primita in timpul lucrarilor efectuate la ele.

La inceput am incercat sa explic oamenilor, toate efectele produselor apicole asupra sanatatii,  incercand sa-i lamuresc totodata asupra diferentelor dintre o miere naturala si o miere falsificata, astfel ca, in timp , ceea ce la inceput era un simplu hobby s-a transformat intr-o meserie la care nu as renunta niciodata.

Treptat, am incercat, sa ofer oamenilor informatiile  de care au nevoie, sa cunosca adevarul despre mierea cristalizata ( “zaharisita” ),  iar dupa un timp am inceput vanzarea produselor noastre 100% naturale,  in tara si in afara ei, astfel ca la ora actuala avem  un numar multumitor de clienti  ai produselor noastre, pe care le-au consumat, au vazut rezultate si in continuare  le consuma cu incredere.

Avantajul nostru a fost si este  comunicarea  cu clientii nostrii, fapt ce a dus la realizarea  a diverselor  amestecuri dintre fructe si mierea de albina (cocktail cu fructe, siropurile din hrean, catina, coacaze negre, afine si ridiche neagra). Fara indoiala, combinatia dintre miere, polen si propolis, un  ENERGIZANT 100% NATURAL, ramane cel mai apreciat produs al nostru.

In acest moment cele mai cumparate produse sunt energizantul, siropul de catina si tinctura de propolis, deoarece cu aceste 3 produse am pus pe picoare multi bolnavi, am primit multumiri de la multi sportivi, dar nu in ultimul rand cei mai multumiti sunt parintii deoarece au observat o crestere a imunitatii copiilor.

Prin vanzarea acestor produse incercam sa imbunatatim sanatatea, sa prevenim si sa vindecam bolile.