Apicultor Supuru De Jos

AF Vancea Radu Gheorghe

Apicultor Supuru De Jos reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Apicultor Supuru De Jos: AF Vancea Radu Gheorghe .

Infiintata in anul 2007 in localitatea Supurul de Jos, judetul Satu-Mare, ca asociatie familiala - AF Vancea Radu Gheorghe (ProApicultura), acum Intreprindere Individuala, firma are ca obiect principal de activitate producerea de material biologic, respectiv selectia, cresterea si comercializarea reginelor si a roiurilor artificiale, pe rame. De asemenea se ocupa si cu vanzarea altor produse traditionale ale stupului cum ar fi mierea, polenul si propolisul.

 Ca obiectiv pe termen lung, firma isi propune imbunatatirea continua a calitatii materialului genetic din pepiniera de producere a matcilor, printr-o munca organizata si continua de selectie, cu inseminare artificiala, diversificarea productiei prin comercializarea roiurilor la pachet si producerea de alte materiale instructive pentru apicultura (materiale filmate pe suport DVD). 

Activitatea desfasurata de mine in cadrul acestei firme se bazeaza, in mod deosebit, pe experienta dobandita in Statele Unite ale Americii, in perioada decembrie 2003 - martie 2005, cand am urmat un program de perfectionare in apicultura si am lucrat efectiv la o firma specializata in producerea matcilor.

Apelati cu incredere la serviciile noastre, calitatea produselor furnizate e pe primul loc in tot ceea ce intreprindem!

 

Galerie foto