Apicultor Targu Frumos

Miere salcam si poliflora Iasi Tg Frumos

Apicultor Targu Frumos reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Apicultor Targu Frumos: Miere salcam si poliflora Iasi Tg Frumos.

Vand miere salam la pret 15ron/kg cantitate 300 kg si miere poliflora la pret 11ron/kg cantitate 350kg. Mentionez stupi nu au fost in pastoral ,nu au fost hraniti artificial, accept analize ofer si cer seriozitate.

Beneficiind de o experienta in apicultura de peste 20 de ani, venim in intampinarea clientilor nostri cu o gama larga de produse apicole printre care miere de salcam, miere poliflora, miere de floarea soarelui, miere de tei, miere de rapita, fagure cu miere, catina in miere de salcam, miez de nuca in miere sau propolis.

Te invitam sa descoperi povestea noastra, aventurile noastre in pastoral si detaliile sortimentelor de miere naturala pe care le producem si le comercializăm în paginile acestui site.

Noi punem mare pret pe calitate inaintea cantitatii. In decursul anilor in care am produs miere oferind-o familiei si vanzand in cantitati mici apropiatilor, am invatat ca ceea ce ei, clientii nostri apreciaza si de care poti fi absolut sigur este, desigur, calitatea mierii noastre: o miere naturala care provine de la albine bine ingrijite, care culeg nectarul unor plante netratate chimic; o miere care nu are termen de valabilitate tocmai datorita faptului ca nu adaugam nicio substanta in plus; o miere pe care este posibil sa o primiti cristalizata, sau care vi se va cristaliza in camara dovedindu-si astfel iar naturaletea si desigur faptul ca nu utilizam procedee mecanice agresive pentru readucerea ei in forma fluida.

Galerie foto