Apicultor Zalau

Ecoapisabin

Apicultor Zalau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Apicultor Zalau: Ecoapisabin.

Sabin Barnea este proprietarul societati producatoare de miere de albina Ecoapisabin. Activitatea de apicultura consta in 160 familii de albine si acreditare productie matci peste 600 de matci anual.

Ofera urmatorele produse ecologice: miere salcam, miere zmeura si flora montana, miere din mana de brad, polen, propolis, laptisor, matci, ulei de catina, sirop de catina cu miere, licoare salajeana. Ultimele doua produse fiind si brevete personale, fiind inregistrate la OSIM si marca ECOAPISABIN. Toate produsele sunt certificate BIO, fiind certificat din anul 2006.

"Eram decis sa renunt. Este primul an in istoria agriculturii cand ecologia este stimulata. Pentru albine se ofera un ajutor de 75 de lei pe familie, pentru colective de pana la 50 de familii. Si este totusi ceva pentru ca putem plati macar tratamentele", a marturisit proprietarul Ecoapisabin la unul dintre targurile din tara la care a participat si unde a avut un stand comun cu „Palinca de Salaj”.

Mierea de albine are ca surse potentiale peste 2000 de flori; ca rezultat, caracteristicile ei sunt extrem de variabile. Mierea, considerata în principal o sursa excelenta de energie, un aliment natural, are de asemenea multe proprietati medicale interesante.

Galerie foto