Apicultor Curtea de Arges

Apis Mellifera S.R.L.

Apicultor Curtea de Arges reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Apicultor Curtea de Arges: Apis Mellifera S.R.L..

Firma noastra are ca obiectiv PRODUCTIA DE STUPI, RAME si tot ce tine de ecipamente apicole, la un pret rezonabil si intr-un timp de onorare a comenzilor rezonabil. Se lucreaza cu lemn de brad, dar putem executa si cu alt lemn, in functie de cerintele clientului. Principalul nostru obiectiv este multumirea clientilor, de aceea suntem deschisi catre orice tip de colaborare si orice sugentie a dumneavoastra ne este utila.

S.C. Apis Mellifera S.R.L. infiintata in anul 2000 cu sediul in orasul Curtea de Arges este specializata in fabricarea de echipamente apicole. Echipamentele sunt lucrate de un personal tanar, calificat, avand experienta in prelucrarea lemnului.

Am executat diverse proiecte cu finantare europeana: Sapard, masurile 141, 121, 112, programul national apicol.

Aprovizionam cu echipamente apicole magazine apicole din Arges, Dolj, Valcea, Olt, Caras-Severin. Deasemenea, colaboram cu apicultori din toata tara. In vederea executarii de echipamente apicole acordam consiliere tuturor apicultorilor intrucat noi insusi suntem apicultori cu o experienta de peste 25 de ani.

Toate produsele pe care le executam sunt realizate din lemn de brad uscat controlat. Executam echipamente apicole si cu materialul clientului.